Gjør grønne drømmer til virkelighet hos Mr Green!

Mr Green holder en fantastisk konkurranse her fra den 13. januar til den 9. februar 2014, der du kan vinne og gjøre drømmene dine til virkelighet. Hovedpremien er enten en reise jorden rundt eller en flytur til utkanten av rommet, det er nemlig du som velger hvilken drømmereise det skal være.

Det er veldig enkelt å delta og kanskje få drømmene dine oppfyllt. Du spiller på din datamaskin eller mobiltelefon, velger mellom 3 ukentlige premier og en av hovedpremiene, sett inn din registrerte Mr Green e-postadresse og for hvert innskudd over 500 kr du gjør, så får du et drømmelodd med i konkurransen.

Drøm grønne drømmer hos Mr Green allerede i dag og gi deg selv sjansen til å gjøre drømmene dine til virkelighet!

Gjør grønne drømmer til virkelighet hos Mr Green!

Gjør grønne drømmer til virkelighet hos Mr Green!

januar 14, 2014 ved : Tilføyet til Konkurranser Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

You must be logget inn For å tilføye en kommentar