Bli med på bursdagsfest hos Guts!

Guts feirer nemlig 1 års bursdag og inviterer alle til å bli med på feiringen. Guts så dagens lys den 22. mai 2013 og i løpet av året har de lært mye og lyttet til brukerne sine, og viktigst av alt, hatt utrolig mye gøy sammen med alle sammen.

Bursdagsuken avsluttes med et gigantisk smell for alle spillere som har gjort innskudd i løpet av året fram til kl. 23:59 den 27. mai. Bare logg inn på Guts etter kl. 11:00 den 28. mai, åpne spilleautomaten Big Bang og nyt dine gode freespinns.

Det blir altså 7 dager med bursdagsfest, med utrolig mange freespins, kalde kontanter og gode bonuskoder. Så skynd deg inn og delta i festlighetene du også!

Bli med på bursdagsfest hos Guts!

Bli med på bursdagsfest hos Guts!

mai 22, 2014 ved : Tilføyet til Nyheter Ingen kommentarer

Lukket for kommentar